Web-Design-Brasov-6

Despre noi

despre noi

Ati ajuns la locul potrivit si speram ca prin acest site sa va oferim toate informatiile de care puteti avea nevoie. Pir Expres lucreaza  cu personal experimentat, scule si dispozitive profesionale,  asigurand in felul acesta calitatea montajelor. Aplicarea foliilor auto pe autoturismul dumneavoastra se va face de catre un personal specializat in domeniu. Misiunea noastra pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de a multumi fiecare client indiferent de tipul lucrarii la care suntem solicitati. Foliile auto sunt folii Fusion si folii ceramice la care oferim o garantie reala de 25 de ani. Tot odata trebuie stiut ca detinem o paleta larga de culori si transparenta a folilor auto autorizate RAR cat si pentru cladiri.

Aici aveti lista societatilor acreditate RAR din judetul Brasov noi fiind la pozitia 7 in listata Rarom.ro

ATENTIE! MONTAJUL UNOR FOLII DE CATRE O PERSOANA SAU O FIRMA NEAUTORIZATA ESTE ILEGAL.

 

Politica firmei:

Pentru a avea constiinta impacata ca tot ceea ce facem este pe placul clientilor, executam lucrarile incepute la cel mai inalt nivel.

Pentru noi pe primul plan este calitatea lucrarii, iar pe planul secund timpul de executie.
Deviza noastra este calitatea, nu cantitatea. Experienta noastra de peste 20 ani in domeniul foliilor auto va satisface exigentele oricarui client. Cat mai multi clienti multumiti reprezinta obiectivul nostru.